Diensten

Van ontwerp, tuinaanleg tot onderhoud

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Bergambacht? Laat u verrassen van het ruime aanbod die u hieronder kunt vinden. Bent u eruit? Weet u wat u met uw tuin wilt doen? Laat het ons weten.

Tuinaanleg

Met tuinaanleg bedoelen wij het totale plaatje van A tot Z:
Van het eerste gesprek tot aan een vrijblijvende offerte, van het ontwerp tot aan de oplevering van de totale tuin. Uw wensen staan centraal en wij creëren uw ideale plek.

Wanneer gewenst, ondersteunen wij u met advies en aanvulling.

Tuinonderhoud

U wilt natuurlijk elk seizoen optimaal van uw tuin blijven genieten. Daarom bieden wij onderhoudscontracten op maat aan. 

In overleg met u komen we tot een overeenstemming wat betreft de werkzaamheden en de frequentie.

Sierbestrating

Wij verzorgen alle voorkomende straatwerkzaamheden. Aan de hand van uw woning en tuin geven wij u een goed advies met betrekking tot het straatwerk. Hierbij letten wij op een solide fundering voor het straatwerk en een goede afwatering.

Wij leveren en leggen elk soort bestrating voor u.

Ontwerp

De tuin is een verlengstuk van uw woning, daarom sluiten wij het ontwerp op uw woning aan.

Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget geven wij een advies en maken een ontwerp op maat die met u wordt besproken.

In het ontwerp kunnen nog wat aanpassingen uitgevoerd worden, totdat het aan uw wens voldoet.

Vlonders

Voor het realiseren van een vlonder hebben wij verschillende mogelijkheden voor u.

Als u een duurzame vlonder zonder onderhoud wilt, kunt u kiezen voor een vlonder gemaakt van composiet planken. Dit zijn kunststof planken met de uitstraling van hout.

Natuurlijk is de houten variant ook een mooie keuze die wij realiseren.

Beschoeiing

Om uw tuin tegen het water te beschermen is een goede beschoeiing een slimme en duurzame investering.

ASH Hoveniers is ervaren met het zetten van beschoeiingen aan verschillende waterpartijen.
Wij maken onze beschoeiingen van hardhout waardoor het stevig en duurzaam is.

Erfscheiding

Een erfscheiding is een constructie om de grens met de buren of openbare ruimte aan te geven. Een erfafscheiding kan een natuurlijke vorm hebben zoals bijvoorbeeld een heg, maar het kan ook een constructie zijn in de vorm van een schutting of een hekwerk.

In overleg met u (en zonodig uw buren) komen we tot een plan voor de erfscheiding. Denk hierbij aan soort afscheiding, hoogte en materiaal.

Grondwerk

Zandgronden is de basis voor elke tuin en daarom misschien wel het belangrijkste onderdeel. De grond bepaalt of uw nieuwe beplanting optimaal zal groeien.
Het is daarom belangrijk om het grondwerk goed aan te pakken.

Indien mogelijk kunnen wij dit machinaal uitvoeren waarbij de gehele tuin op hoogte en in profiel wordt gebracht. Als het grondwerk goed is, kan er verder gegaan worden met het aanleggen van de tuin.

Verlichtingsplan

Verlichting in de tuin is niet alleen sfeervol, maar ook functioneel. Wij bieden een breed assortiment aan tuinverlichting in 12 Volt aan. Spotjes die in de straat of overkapping zijn verwerkt, spots om objecten uit te lichten, solitaire staande lampen en lampen aan de muur.

Ook leveren wij 230 Volt lampen. Wij leveren en sluiten de verlichting aan die u wenst. Zo geniet u ook als het donker is nog van uw tuin.

Over ASH Hoveniersbedrijf

Ons hoveniersbedrijf is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen en verlenen van tuinadvies. Wij hebben met genoegen al veel klanten in Zuid-Holland geholpen om met plezier van hun tuinen te kunnen genieten.

Bent u ook benieuwd naar ons werk? U kunt ook meteen contact opnemen om de mogelijkheden van uw tuin te bespreken.

Referentie

'Onze tuin is van een kale bak omgetoverd tot een prachtig kleurig bloeiend geheel dat volledig voldoet aan onze wensen. In het begin was er veel wederzijds overleg, vervolgens heeft Arno een fantastisch plan gemaakt en dat heel vakkundig uitgevoerd.

Arno staat voor professionaliteit en creativiteit. Hij is een harde werker met hart voor zijn werk! Dat hij daarnaast een vriendelijke, sociale en behulpzame man is, pleit nog meer in zijn voordeel. Wij bevelen hem van harte aan!'

Liset

Waarom ASH Hoveniersbedrijf?

 • Ruim 10 jaar ervaring
   
 • Particulier en bedrijven
   
 • U kunt bij ons ook terecht voor kleine projecten 
   
 • Afspraken worden nagekomen
   
 • Flexibele werktijden