Van ontwerp en tuinaanleg tot onderhoud

Van ontwerp en tuinaanleg tot onderhoud

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Lekkerkerk? Laat u verrassen door het ruime aanbod dat u hieronder kunt vinden. Bent u eruit? Weet u wat u met uw tuin wilt doen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Tuinaanleg

Met tuinaanleg bedoelen wij het totale plaatje van A tot Z: Van het eerste gesprek tot een vrijblijvende offerte en van het ontwerp tot de oplevering van de totale tuin. Uw wensen staan centraal en wij creëren uw ideale plek. Wanneer gewenst, ondersteunen wij u met advies en aanvulling.
Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

U wilt natuurlijk elk seizoen optimaal van uw tuin blijven genieten. Daarom bieden wij onderhoudscontracten op maat aan. In overleg met u komen we tot een overeenstemming wat betreft de werkzaamheden en de frequentie.

Sierbestrating

Wij verzorgen alle voorkomende straatwerkzaamheden. Aan de hand van uw woning en tuin geven wij u een goed advies met betrekking tot het straatwerk. Hierbij letten wij op een solide fundering voor het straatwerk en een goede afwatering. Wij leveren en leggen elke soort bestrating.
Sierbestrating
Sierbestrating
Tuinontwerp
Tuinontwerp

Tuinontwerp

De tuin is een verlengstuk van uw woning, daarom sluiten wij het ontwerp op uw woning aan.

Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget geven wij een advies en maken we een ontwerp op maat die met u wordt besproken. In het ontwerp kunnen vanzelfsprekend aanpassingen uitgevoerd worden, totdat het aan uw wens voldoet. Pas dan gaan wij verder voor u aan de slag!

Vlonders

Voor het realiseren van een vlonder hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. Als u een duurzame vlonder zonder onderhoud wilt, kunt u kiezen voor een vlonder gemaakt van composiet planken. Dit zijn kunststof planken met de uitstraling van hout. Natuurlijk is de houten variant ook een mooie keuze welke wij voor u kunnen realiseren.
Vlonders
Vlonders
Beschoeiing
Beschoeiing

Beschoeiing

Om uw tuin tegen het water te beschermen is een goede beschoeiing een slimme en duurzame investering. A.S.H. Hoveniersbedrijf is ervaren met het zetten van beschoeiingen aan verschillende waterpartijen. Wij maken onze beschoeiingen van hardhout, hierdoor zijn de beschoeiingen stevig en duurzaam.

Erfafscheiding

Een erfafscheiding is een constructie om de grens met de buren of openbare ruimte aan te geven. Een erfafscheiding kan een natuurlijke vorm hebben zoals een heg, maar het kan ook een constructie zijn in de vorm van een schutting of een hekwerk. In overleg met u (en eventueel uw buren) komen we tot een plan voor de erfafscheiding. Denk hierbij aan het soort afscheiding, de hoogte en het materiaal.
Erfafscheiding
Erfafscheiding
Grondwerk
Grondwerk

Grondwerk

Zandgronden is de basis voor elke tuin en daarom misschien wel het belangrijkste onderdeel. De grond bepaalt of uw nieuwe beplanting optimaal zal groeien. Het is daarom belangrijk om het grondwerk goed aan te pakken. Indien mogelijk kunnen wij dit machinaal uitvoeren, waarbij de gehele tuin op hoogte en in profiel wordt gebracht. Als het grondwerk goed is, kunnen we verdergaan met het aanleggen van de tuin.

Verlichtingsplan

Verlichting in de tuin is niet alleen sfeervol, maar ook functioneel. Wij bieden een breed assortiment aan tuinverlichting in 12 volt aan. Dit kunnen spotjes die in de straat of overkapping verwerkt zijn, maar ook spots om objecten uit te lichten, solitair staande lampen en lampen aan de muur zijn. De keuze is reuze!

Ook leveren wij 230 volt lampen. Wij leveren en sluiten de verlichting aan naar uw wensen. Zo kunt u ook in het donker genieten van uw tuin.

Verlichtingsplan
Verlichtingsplan

Heeft u toch nog vragen?

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring in het verrichten van diverse werkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Onze werktijden zijn flexibel en afspraak is bij ons ook echt afspraak. U kunt ons contactformulier invullen voor meer informatie, maar u kunt ook meteen contact met ons opnemen om de mogelijkheden van uw tuin te bespreken.